ALEGEREA PERFECTA / 10 MOTIVE

10 ( ZECE )  MOTIVE PENTRU A  ALEGE  PELERINAJE PROFESIONISTE  !!!

  1. Agentia de turism  organizatoare NU SUSTINE TRANZITAREA BULGARIEI PE TIMPUL NOPTII si cu exceptia unei singure game de programe la cererea expresa a pelerinilor “Energici”              ( in general studenti sau persoane tinere  pana in 30 ani ) NU ARE PROGRAME DE ACEST GEN.   In pelerinajele clasice si speciale ( nu in cele la cerere ) BULGARIA SE TRANZITEAZA PE TIMPUL ZILEI  cu microbuze MERCEDES moderne, al unor firme de transport licentiate , conduse de soferi profesionisti cu experienta
  2. La  DUS , in noaptea  dinaintea  intrarii in Sfantul Munte se asigura cazare. In acest fel, pelerinii  ajung odihniti in Sfantul Munte si cu mintea treaza. Astfel ei se pot ruga si bucura de prima zi in  Sfantul Munte fara sa fie adormiti  si cu o igiena mai precara (dupa o noapte nedormita si fara toaleta de dimineata aferenta, inainte de  Sfantul Munte)
  3. La  INTORS , in noaptea ce urmeaza iesirii din Sfantul Munte  si dinaintea plecarii spre tar se asigura cazare cu doua mese incluse  ( cina + mic dejun ) – la cerere meniu de post. Astfel , odihniti si cu mintea limpede , ei se pot ruga si bucura de ultima  zi de calatorie vizitand  Manastirea Rila (  cea mai renumita Manastire Ortodoxa din Bulgaria )
  4. IN SFANTUL MUNTE IN FIECARE ZI TRANSPORTUL SE FACE CU MICROBUZ INCHIRIAT EXCLUSIV PENTRU GRUP Pelerinii  pot face scurte drumetii,pentru a se bucura de natura din Sfantul Munte insa in caz de ploaie sau alte conditii climatice nefavorabile, pot continua drumul cu microbuzul evintandu-se pe cat posibil ratarea obiectivelor ca urmare a  unor drumetii ( zilnice ) de aprox  1h 30minute – 3 ore ,unele avand poate si un grad de dificultate mai ridicat din punctul de vedere al unor turisti (pante abrupte de urcat)
  5.  Fiecare pelerin va primi cadou un set de fotografii representative din Sfantul Munte Athos
  6. Fiecare pelerin va primi o DIPLOMA  , similara celei acordate la Pelerinajul in Israel
  7. Turistii beneficiaza de asigurare medicala de sanatate in Bulgaria si Grecia
  8. Turistii sunt  insotiti  de o persoana cu educatie universitara religioasa ( preot )
  9. In drum spre Sfantul Munte / tara  se viziteaza  3 (trei) din cele mai renumite Manastiri ale Bulgariei :   Catedrala Patriarhală Sf. Alexandru Nevski din Sofia , Biserica Sf. Sofia (Catedrala vechiului oraş roman Sardica), M-rea Rila (cea mai mare mănăstire din Bulgaria, patrimoniu UNESCO)
  10. Pelerinajele sunt  operate de o agentie de turism licentiata ,  ci nu de o Persoana Fizica (mai mult sau mai putin ) Autorizata .  Agentia este membra ANAT ( Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) si are o  experienta de peste 15 ani. Singurul  obiect de activitate al agentiei TURISMUL / ORGANIZAREA DE CALATORII   respectand normele Ministerului Turismului si ale Ministerului de Finante.
Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado