Despre noi

Pagina www.pelerinajelaathos.ro este proprietatea  TIKI TOURISM CENTER – reprezentanta in Romania a MONDE SANS FRONTIERE www.msftravel.com

Denumirea firmei noastre infintate in 1998 , TIKI, vine de la spiritul protector al POLINEZIEI. POLINEZIA este de departe, dupa parerea noastra, cea mai fascinanta zona geografica de pe planeta pe care traim.
Aceasta inedita regiune turistica cuprinde insulele Oceanului Pacific – cele mai frumoase insule ale lumii.
Hawaii, Fiji, Noua Caledonie, Tahiti, Moorea, Bora Bora, Insula Pastelui si Noua Zeelanda sunt cele mai reprezentative insule ale Polineziei, zona pe care firma noastra o promoveaza cu succes ca o destinatie inedita.

TIKI TOURISM CENTER ( T T C ) cu sediul în Bucuresti, licentiat de Ministerul Turismului (nr.1437), membru al Asociatiei Agentiilor de turism din Romania (ANAT), are onoarea de a va face cunoscute activitatile sale desfasurate in punctele sale de vanzare din capitala si tara, prin intermediul agentiilor partenere revanzatoare.

DEPARTAMENTUL TURISM


Biroul de Turism pentru turismul de afaceri ( Business Dept. )
are ca principale activitati calatoriile de afaceri atat in Romania cat si in strainatate sub forma unor grupuri organizate sau pasageri individuali, care pot participa la diverse expozitii, simpozioane sau misiuni economice interne sau internationale, agentia noastra fiind acreditata de diferite camere de comert si ambasade.

Biroul de Turism pentru plecari din Romania ( Outgoing Dept. ) ofera grupurilor sau persoanelor individuale care vor sa-si petreaca vacanta sau weekend-ul intr-o atmosfera relaxanta in strainatate cazarea la peste 17 000 hoteluri de 2, 3, 4 si 5 stele in majoritatea tarilor lumii la tarife foarte avantajoase (MAI MICI decat preturile afisate la receptia hotelurilor). Hotelurile oferite, de la care avem pliante color, au fost vazute personal de membrii staff-ului nostru pentru a va oferi cea mai buna combinatie sub raportul calitate / pret. Este necesar sa ne indicati punctul de pe glob unde doriti sa mergeti, iar noi, in cel mai scurt timp, va vom oferi solutia adecvata; am organizat si organizam deplasari pentru grupuri si individuali in cele mai indepartate locuri de pe glob precum: Noua Zeelanda, Australia, Tahiti – Bora Bora, Insula Pastelui,Hawaii, Brazilia, Mexic, Africa de Sud si Cercul Polar.

Biroul de Turism pentru sosiri in Romania( Incoming Dept. ) ofera o gama larga de servicii:
• cazari pentru turistii-oamenii de afaceri straini la hoteluri de 2, 3, 4 si 5 stele pe intreg teritoriul Romaniei la preturi de contract / confidentiale (MAI MICI decat cele afisate la receptia hotelurilor)
• transferuri Aeroport / Hotel / Aeroport cu autoturisme, microbuze sau autocare;
• asistenta ghizi interpreti cu experienta;
• inchirieri masini pentru turisti individuali;
• excursii în toata Romania si tururi de oras;
• asistenta la sosirea sau plecarea de la Aeroporturile Otopeni si Baneasa;
• servicii secretariat si inchirieri de sali pentru congrese, conferinte, expozitii si seminare.

DEPARTAMENTUL TRANSPORT
Prin Departamentul sau de Transport, T T C :
• efectueaza rezervari de locuri la cursele companiilor aeriene si emite documente de calatorie într-un sistem modern cu livrare la beneficiar. Tarifele oferite sunt reduse, in plus oferindu-va avantajul ca puteti efectua telefonic rezervarile si puteti primi biletele de avion / documentele de calatorie la adresa solicitata, economisind astfel bani si timp;
• inchiriaza autoturisme, microbuze, autocare in Romania sau oriunde in alt loc din lume

Denumirea : S.C. TIKI TOURISM CENTER S.R.L.
Adresa : STR.VORONET NR.10
BL.D3 SC.2 ET.1 AP.27 SECTOR 3
COD 031553 OF POSTAL 77 BUCURESTI

- Cod fiscal: RO 11122321
- Nr. de inregistrare in Registrul. Comertului.: J40/9658/1998- Nr. de inregistrare in Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal pentru prelucrarile avand drept scop serviciile hoteliere si de turism : 16811

Nume banca : PIRAEUS BANK – Sucursala Carol Cod SWIFT : PIRBROBU

Conturi deschise in :
- RON – RO30PIRB4201701772001000
- EUR – RO93PIRB4201701772002000
- USD – RO59PIRB4201701772003000

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado